Elindult a GIROFix szolgáltatásunk! 2020. december 7.

Örömmel adunk tájékoztatást arról, hogy a GIRO Zrt. 2020. december 1-jén sikeresen elindította GIROFix szolgáltatását.

GIROFix

A szolgáltatásra szerződő ügyfelek számára a GIROFix szolgáltatás – az azonnali fizetési rendszerre épülő kiegészítő szolgáltatási elemként – lehetővé teszi nagytömegű fizetési kérelem üzenetek nem időkritikus (nem azonnali) feldolgozását és kezelését.

A szolgáltatást nemcsak banki szereplők vehetik igénybe, remek lehetőséget kínálva olyan fizetési helyzetekben, ahol a beszedő fél nem időkritikus fizetési tranzakciót vár el. Így például megéri csatlakozni a GIROFix szolgáltatáshoz a közműcégeknek, biztosító társaságoknak, de adók és a törlesztőrészletek befizetésére is alkalmas.

A hatékony és ügyfélbarát GIROFix szolgáltatás további előnye, hogy nincs szükség összetett és magas beruházással járó IT implementációra, mégis versenyképes árazás mellett kínáljuk.

A szolgáltatás bevezetése újabb eleme a hazai pénzforgalom fejlődésének, melyet a GIRO Zrt. innovatív fejlesztéseivel elkötelezetten támogat.

További információkat a szolgáltatás működéséről GIROFix aloldalunkon találnak. A szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos részletekkel kollégáink az info@mail.giro.hu címen, illetve a +36 (1) 428-5623-as telefonszámon állnak rendelkezésükre.

help Kérjük, kattintson ide a tartalom megtekintéséhez.
 

A regisztrációval és egyéb tudnivalókkal kapcsolatban ajánljuk szíves figyelmébe GIROnline tájékoztatónkat.

Bármely szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdését az info@mail.giro.hu e-mail címre várjuk.

Tisztelt Partnerünk

Kérjük válassza ki, mely cég nevében kíván eljárni!: