GIROFix

A GIROFix szolgáltatás alacsony fejlesztési igények mellett, interneten keresztül biztosít lehetőséget fizetési kérelmek nagy mennyiségben történő benyújtására.

A GIRO Zrt. az egyszerű bevezethetőségre vonatkozó piaci igényeket alapul véve és a fizetési kérelmek széles körű használatát szem előtt tartva alakította ki a GIROFix szolgáltatást és a hozzá tartozó, opcionálisan igénybe vehető kliensalkalmazást. A kliensalkalmazás a kommunikációs protokoll fejlesztési igénye nélkül biztosítja a szolgáltatás használatát, tovább egyszerűsítve a szolgáltatás bevezetését ügyfeleink számára. Az internetes elérés szintén a gyors és költséghatékony csatlakozást teszi lehetővé, miközben az alkalmazott technikai elemek garantálják a szolgáltatástól elvárt magas fokú biztonságot.

A GIRO Zrt. a GIROFix szolgáltatás keretében:

  • Befogadja a szabványban meghatározott formátumú fizetési kérelem és a fizetési kérelem visszahívásokat tartalmazó kötegeket.
  • Elvégzi a kötegek átalakítását egyedi fizetési kérelem és a fizetési kérelem visszahívás üzenetekre.
  • Az egyedi üzeneteket sorbaállítást követően a GIROInstant rendszeren keresztül továbbítja a fizető felek szolgáltatói felé.
  • A fizetési kérelem és a fizetési kérelem visszahívás üzenetekre érkező válaszüzeneteket óránként, kötegekben rendezve teszi elérhetővé a küldő fél számára.

Bízunk benne, hogy rövid tájékoztatónk felkeltette érdeklődésüket, további információval kollégáink az info@mail.giro.hu címen vagy a GIRO Zrt. +36 (1) 428-5623-as telefonszámán állnak rendelkezésükre.

help Kérjük, kattintson ide a tartalom megtekintéséhez.
 

A regisztrációval és egyéb tudnivalókkal kapcsolatban ajánljuk szíves figyelmébe GIROnline tájékoztatónkat.

Bármely szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdését az info@mail.giro.hu e-mail címre várjuk.

Tisztelt Partnerünk

Kérjük válassza ki, mely cég nevében kíván eljárni!: