GIRODirect

A bankok számlavezetett ügyfelei részére engedélyezett közvetlen benyújtás informatikai szolgáltatása.

A GIRO Zrt. a Bankközi Klíring Rendszer Üzletszabályzatában rögzített elszámolásforgalmi szolgáltatása keretében Klíringtagjainak lehetővé teszi, hogy számlavezetett ügyfeleik részére engedélyezzék a csoportos üzenetek GIRO Zrt.-hez történő közvetlen benyújtását a GIRODirect szolgáltatás igénybevételével.

A szolgáltatás keretében a GIRO Zrt. olyan informatikai rendszert biztosít az Ügyfélnek, illetve az Ügyfél szervezeti egységének, amelyen keresztül fizetési üzeneteiket közvetlenül a GIRO Zrt.-hez, illetve a Számlavezetőhöz tudja eljuttatni, továbbá a Számlavezetővel egyéb pénzügyi üzeneteket, üzenetváltásokat tud végrehajtani ellenőrzött módon.

Az informatikai rendszer központi szerepét ellátó egység (szerver) üzemeltetését a GIRO Zrt. látja el, az ügyfélprogram az Ügyfélhez, illetve az Ügyfél szervezeti egységéhez kerül letelepítésre, a GIRODirect Üzletszabályzatban előírt feltételek teljesülése esetén.

A GIRO Zrt. a szolgáltatást díj ellenében végzi, amelyet a GIRODirect Üzletszabályzata tartalmaz.

A GIRO Zrt. a GIRODirect szolgáltatásához Alvállalkozók bevonásával telefonos támogatási (Helpdesk), karbantartási és rendszerfrissítési (upgrade) szolgáltatást nyújt.

A GIRODirect szolgáltatás által biztosított fizetési forgalom biztonságos, ellenőrzött lebonyolításához igénybe kell venni a GIRO Zrt. GIROLock szolgáltatását.

A GIRO Zrt. a szolgáltatást alapvetően a Magyar Államkincstár számlavezetett ügyfeleinek nyújtja és ajánlja, akik számára fizetési megbízások papíron, vagy elektronikus adathordózón való bejuttatása a számlavezetőhöz kiváltható egy korszerű és biztonságos informatikai megoldással.

Igénybevételi szándékával, kérdéseivel kérjük, keresse kollégánkat az info@mail.giro.hu e-mail címen, vagy a bővebb információ érdekében tekintse át a szolgáltatás üzletszabályzatát.

Kapcsolódó dokumentumok

help Kérjük, kattintson ide a tartalom megtekintéséhez.
 

A regisztrációval és egyéb tudnivalókkal kapcsolatban ajánljuk szíves figyelmébe GIROnline tájékoztatónkat.

Bármely szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdését az info@mail.giro.hu e-mail címre várjuk.

Tisztelt Partnerünk

Kérjük válassza ki, mely cég nevében kíván eljárni!: