Stratégiánk

Tisztelt Olvasó!

A 2014-es év jelentős változást hozott a GIRO Zrt. életében. A Magyar Nemzeti Bank – mely korábban csak kisebbségi részesedéssel rendelkezett – 2014. júliusában a Társaság 100%-os tulajdonosává vált. A Magyar Nemzeti Bank jól meghatározott és nyilvánosságra hozott céllal hajtotta végre ezt a befektetést. Mint azt minden felelősségteljes tulajdonos, a Magyar Nemzeti Bank is elvárja a GIRO Zrt.-től, hogy a továbbiakban e célok megvalósítására törekedve működjön, így a költséghatékony szemlélet mellett a hazai pénzforgalom színvonalának emelése és a pénzügyi kultúra fejlesztésének elősegítése is fontos szemponttá válik.

A GIRO Zrt. – mint a magyar pénzforgalom egyik meghatározó szereplője – számos piaci szereplővel, állami intézménnyel és beszállítóval áll kapcsolatban. Tevékenységünk szinte minden magyar állampolgárt és országunkkal gazdasági kapcsolatban álló személyt, vállalkozást érint. Ezért éreztük fontosnak, hogy a GIRO Zrt. közép- és hosszú távú célkitűzései és az út, ahogy azok megvalósítását tervezzük, ne csak a Társaság belügye legyen, hanem minden érintett hiteles információhoz juthasson.

Mindezek tudatában és szem előtt tartásával dolgoztuk ki a Társaság új stratégiáját, melynek rövidített változatát a csatolt dokumentumra kattintva tudnak letölteni. 

Minden munkatársammal egyetemben remélem, hogy a dokumentumot hasznosnak, gondolatébresztőnek és relevánsnak találják.

Bízom benne, hogy számíthatunk az Önök együttműködésére és támogatására is a stratégiában megfogalmazott célok elérésében.

 

                                                           Dr. Selmeczi-Kovács Zsolt
                                                                    vezérigazgató

Kapcsolódó dokumentumok

help Kérjük, kattintson ide a tartalom megtekintéséhez.
 

A regisztrációval és egyéb tudnivalókkal kapcsolatban ajánljuk szíves figyelmébe GIROnline tájékoztatónkat.

Bármely szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdését az info@mail.giro.hu e-mail címre várjuk.

Tisztelt Partnerünk

Kérjük válassza ki, mely cég nevében kíván eljárni!: