GIROnline

A szolgáltatás interneten keresztül végezhető gyors, kényelmes ügyintézést tesz lehetővé a GIRO Zrt. és Ügyfelei között.

A GIROnline szolgáltatás hordozza az elektronikus csatornák minden előnyét a hagyományos kapcsolattartási módokhoz képest, ide értve többek között a nyomon követhetőséget, visszakereshetőséget, ellenőrzött tevékenység végzést és természetesen a környezetbarát, csökkentett papírfelhasználású működést.

A szolgáltatás igénybevételekor Ügyfeleink a GIRO Zrt. nyújtotta szolgáltatásokhoz kapcsolódó igényléseiket a rendszeren keresztül tudják benyújtani, úgynevezett elektronikus formalapok kitöltésével és jóváhagyásával, amelyek beérkezését követően a teljesítés aktuális státuszáról bármikor tudnak tájékozódni a rendszerbe történő belépéssel. A rendszerben a korábban teljesített igénylések az archiválási időn belül elérhetőek maradnak, így visszakereshető az, hogy ki, mit, mikor és miért rendelt meg a GIRO Zrt.-től.

A rendszeren belül elérhetővé tettünk olyan dokumentumokat is Ügyfeleinknek, amelyek olvasása bejelentkezéshez kötött.

A GIROnline felületre történő belépéshez nem szükséges kiegészítő eszköz, így is biztosítva a kényelmes, ügyfélbarát működést. A biztonságról egyedi, a felhasználó számára a mindennapos használat során rejtett megoldások gondoskodnak. A szolgáltatás igénybevételéhez a GIRO Zrt.-vel szerződést kell kötni.

A szolgáltatás használata díjmentes.

Bízunk benne, hogy rövid tájékoztatónk felkeltette érdeklődésüket, további információval kollégáink az info@mail.giro.hu címen vagy a GIRO Zrt. +36 (1) 428-5623-as telefonszámán állnak rendelkezésükre.

Kapcsolódó dokumentumok

GIROnline Üzletszabályzat

Kapcsolat